Bekijk de laatste updates over het coronavirus (COVID-19) Corona Update

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en een uitstekende service. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij.

Een goede kwaliteit garanderen wij ook op het gebied van tandheelkundige oplossingen. Van een volledige prothese tot aan bijvoorbeeld kronen, implantaten of bruggen. Bij bepaalde behandelingen wordt een deel uitbesteed aan een tandtechnisch laboratorium. Wij werken samen met Tandtechnisch Laboratorium Kesseler & Reuvekamp te Almelo.

Tandartspraktijk Elders werkt aan het op peil houden van de kwaliteit. Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteitsbevorderende activiteiten beschikbaar. Onze praktijk besteedt hierveeltijd en aandacht aan.

Uw mening telt

Heeft u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we goede kwaliteit blijven leveren.