Bekijk de laatste updates over het coronavirus (COVID-19) Corona Update

Nieuws

Laatste informatie rondom het Coronavirus

Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd.

We zullen beperkt open gaan voor reguliere patiëntenzorg. De afspraak die we met u hebben staan gaat vanuit onze kant door. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Als u daarom op één van de volgende vragen 'ja' antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren. Meldt dit zo spoedig mogelijk, bij voorkeur 48 uur voor de afspraak.

 • Heeft u nu corona?
 • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
 • Bent u genezen van corona korter dan twee weken geleden?
 • Hebben u of uw gezinsleden/huisgenoten de afgelopen twee weken één van de volgende symptomen heeft gehad: verkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid of koorts.
 • Bent u in thuisisolatie?
 • Woont of werkt u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

We proberen met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de overheid wordt geadviseerd. We vragen u om buiten te wachten tot u aan de beurt bent. Kom wanneer mogelijk met de auto zodat u hierin kunt wachten. We bellen u of halen u op wanneer u naar binnen kan komen. Wanneer u een afspraak heeft bij de mondhygiënist kunt u daar in de wachtkamer plaatsnemen.

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij het betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken.

Nog wat extra aanwijzingen:

 • Volg de aanwijzingen van het personeel op.
 • Kom alleen naar uw afspraak. Indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
 • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk. Afspraken kunt u naderhand telefonisch maken.
 • Gelieve géén gebruik te maken van het toilet.
 • We schudden geen handen.
 • Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen.

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Met vriendelijke groeten,

Tandartspraktijk Elders

Bij verhindering dient u dit ons uiterlijk 48 uur van te voren te berichten. Indien u zich niet tijdig afmeldt, kan de voor u gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht worden. Wij zijn gerechtigd om het gehele bedrag van het uit te voeren behandelplan in rekening te brengen.

Telefonische openingstijden maandag t/m vrijdag 9.00 -12.00 en 13.00-14.00. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze telefonische wachttijd kan momenteel wat langer zijn. Onze excuses voor het ongemak.

terug naar nieuwsoverzicht >>

klik op de afbeelding voor groot formaat